Fastighets Aktiebolaget Städet

Hallands län

Information

Fastighets Aktiebolaget Städet är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Fastighets Aktiebolaget Städet finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fastighets Aktiebolaget Städet som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1982-08-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Strandängen 32, 429 42, Särö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets Aktiebolaget Städet så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kungsbacka arbetar för att företag som Fastighets Aktiebolaget Städet ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets Aktiebolaget Städet. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolagets verksamhet skall vara att äga, förvärva och förvalta fastigheter och värdepapper.

Firmatecknare för Fastighets Aktiebolaget Städet är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets Aktiebolaget Städet och det är följande personer, Sandén, Carl Wilhelm som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandén, Anders Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén, Ulrika Anna-Pia Bosdotter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Gillmert, Per Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Gothia Revision Väst AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighets Aktiebolaget Städet är 556219-4331.