X-Odent Aktiebolag

Hallands län

Information

556228-9271 är organisationsnummer för verksamheten X-Odent Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som X-Odent Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som X-Odent Aktiebolag finns i.

X-Odent Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-04-19 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för X-Odent Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

X-Odent Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för X-Odent Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hallgren, Eva Katarina -Hallgren, Lars

Vill ni komma i kontakt med X-Odent Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-931329 eller genom brev på följande adress:
Gillviksgränd 3, 429 33, Kullavik

Bolaget skall bedriva handel med antikviteter, tavlor och konstföremål, äga och förvalta fast egendom samt driva tandläkarpraktik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med X-Odent Aktiebolag och det är Hallgren, Eva Katarina som är född 1944 och har titeln VD, Hallgren, Eva Katarina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallgren, Lars som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallgren, Lars Petter som är född 1970 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Standrev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor