Aktiebolaget Individ- och Företagsutveckling Bergström & Bergström

Hallands län

Information

Aktiebolaget Individ- och Företagsutveckling Bergström & Bergström är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I Aktiebolaget Individ- och Företagsutveckling Bergström & Bergström finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Björn Gustaf som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Elisabeth Margaretha som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nankler, Ulf Jerker som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Individ- och Företagsutveckling Bergström & Bergström så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Individ- och Företagsutveckling Bergström & Bergström på telefon 0526-20031.

Bolaget skall bedriva pensionatrörelse, äga och förvalta fast och lös egendom, utföra konsultativa tjänster inom administration och ekonomi, samt därmed förenliga verksamheter.

Idag är Aktiebolaget Individ- och Företagsutveckling Bergström & Bergström av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Individ- och Företagsutveckling Bergström & Bergström är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Individ- och Företagsutveckling Bergström & Bergström innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Individ- och Företagsutveckling Bergström & Bergström är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Individ- och Företagsutveckling Bergström & Bergström så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Bergström, Björn Gustaf -Bergström, Elisabeth Margaretha

Aktiebolaget Individ- och Företagsutveckling Bergström & Bergström har 556232-1108 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.