GASafe Aktiebolag

Hallands län

Information

556235-6799 är organisationsnummer för företaget GASafe Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GASafe Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som GASafe Aktiebolag finns i.

GASafe Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-12-16 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GASafe Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

GASafe Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GASafe Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med GASafe Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-656050 eller genom brev på följande adress:
Polisv. 8, 439 54, Åsa

Bolaget skall bedriva verksamhet inom energiområdet gas och även bedriva utveckling och tillverkning av komponenter härför, import och export av varor och maskiner inom energiområdet, äga och förvalta fast och lös egendom, värdepappershandel och därmed förelig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GASafe Aktiebolag och det är Zettervall, Rolf Sven-Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Zettervall, Lena Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Pettersson, Peter-Olof som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor,