Elanders Handels Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva utvecklings-, försäljning- och distributionsverksamhet av elektronisk utrustning, företrädesvis avseende mobiltelefoni samt värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elanders Handels Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Elanders Handels Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1983-12-20 så skapades Elanders Handels Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556238-0021 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsbacka.

Just nu är Elanders Handels Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Elanders Handels Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Elander, Otto

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elanders Handels Aktiebolag är Elander, Otto som är född 1939 och har titeln VD, Elander, Otto som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Willi som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elander, Gunilla Beatrice som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Önfelt, Åsa Cecilia som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.