Aktiebolaget Bröderna Bourghardt

Hallands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att idka försäljning av bilinredningsdetaljer, äga och förvalta fast egendom och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Bröderna Bourghardt vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Aktiebolaget Bröderna Bourghardt en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1984-05-29 så skapades Aktiebolaget Bröderna Bourghardt och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Bröderna Bourghardt har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Bröderna Bourghardt är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556241-4028 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsbacka.

Just nu är Aktiebolaget Bröderna Bourghardt Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Bröderna Bourghardt så går det att nå dem via telefon på 0300-72350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bourghardt, David Hansson

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Bröderna Bourghardt är Bourghardt, David Hansson som är född 1965 och har titeln VD, Bourghardt, David Hansson som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bourghardt, Hans Davidsson som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bourghardt, Maud Boel Cecilia som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Sjöberg, Inger Margareta som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.