Inventron Aktiebolag

Hallands län

Information

Inventron Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Inventron Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindahl, Ralf William som är född 1961 och har titeln VD, Lindahl, Ralf William som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönberg, Staffan som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Rolf Johanssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Inventron Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Inventron Aktiebolag på telefon 0300-30680.

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja mät-, styr- och reglerutrustning inom området för vattenvård och processteknik, äga och handla med konst och värdepapper liksom därmed förenlig verksamhet.

Idag är Inventron Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Inventron Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Inventron Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Inventron Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Inventron Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Inventron Aktiebolag har 556242-7665 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.