Aktiebolaget Löfta Trafik

Hallands län

Information

Aktiebolaget Löfta Trafik är ett av många bolag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Löfta Trafik finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Löfta Trafik är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Löfta Trafik som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1984-08-22. Men sedan 1990-01-01 så har Aktiebolaget Löfta Trafik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sörviksv. 1, 439 54, Åsa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Löfta Trafik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-656616.

Kungsbacka arbetar för att bolag som Aktiebolaget Löfta Trafik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Löfta Trafik. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva taxirörelse och persontrafik, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Löfta Trafik är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Löfta Trafik och det är följande personer, Bengtsson, Jan Ingvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerström, Eva Pia Carina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Standrev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Löfta Trafik är 556246-1623.