Löftadalens Ekonomiservice Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Löftadalens Ekonomiservice Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Löftadalens Ekonomiservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Löftadalens Ekonomiservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Löftadalens Ekonomiservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-09-10. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Löftadalens Ekonomiservice Aktiebolag ska trivas.

Löftadalens Ekonomiservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att för mindre företag bedriva redovisningstjänster, konsultverksamhet inom beskattning och ekonomistyrning samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Löftadalens Ekonomiservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Löftadalens Ekonomiservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Löftadalens Ekonomiservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-657830.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Löftadalens Ekonomiservice Aktiebolag är Andersson, Erland Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cerny, Inger Elisabeth Linnea som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Helena som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lexman, Pernilla Elisabet som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Löftadalens Ekonomiservice Aktiebolag har 556248-7057 som sitt organisationsnummer.