Nortrade Holding AB

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Aktiebolag som heter Nortrade Holding AB. Det finns flera verksamheter som liknar Nortrade Holding AB i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1984-11-16 så har Nortrade Holding AB varit registrerat. Idag är Nortrade Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Nortrade Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vårdkaseberg 13B, 434 98, Kungsbacka. Vi ni istället prata med Nortrade Holding AB så kan ni göra det på 0300-20198.

Bolaget ska bedriva konsult- och agenturverksamhet avseende utrustning, tjänster och tillbehör för handelsflotta, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Torgersen, Tor som är född 1932 och har titeln VD, Torgersen, Tor som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Torgersen, Vera Birgitta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Pettersson, Peter-Olof som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Nortrade Holding AB har 556251-8661 som sitt organisationsnummer.