KL Kontorsleverantören i Sverige Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns KL Kontorsleverantören i Sverige Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. KL Kontorsleverantören i Sverige Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

KL Kontorsleverantören i Sverige Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556263-4955.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0300-568297 alternativt besöka eller skicka post till KL Kontorsleverantören i Sverige Aktiebolag på följande adress Storg. 33, 434 32, Kungsbacka.

KL Kontorsleverantören i Sverige Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I KL Kontorsleverantören i Sverige Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva samordnad marknadsföring och inköpsverksamhet för bolagets delägares räkning samt därmed förenlig verksamhet.