Aktiebolaget Örhalsnäs

Hallands län

Information

556267-5529 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Örhalsnäs. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Örhalsnäs är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Aktiebolaget Örhalsnäs finns i.

Aktiebolaget Örhalsnäs har varit registrerat sedan 1985-11-28 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Örhalsnäs så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Aktiebolaget Örhalsnäs är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Örhalsnäs är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Örhalsnäs så kan ni göra det på telefon genom 031-244055 eller genom brev på följande adress:
Vasag. 46, 411 37, Göteborg

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, läkemedelsprövning och handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Örhalsnäs och det är Brunell, Jan Erik som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunell, Agneta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Broman, Sven Olof Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Proverum Revision AB som är född och har titeln Revisor,