Bio Wash Promatic AB

Hallands län

Information

556275-3045 är organisationsnummer för verksamheten Bio Wash Promatic AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bio Wash Promatic AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Bio Wash Promatic AB finns i.

Bio Wash Promatic AB har varit registrerat sedan 1986-04-07 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bio Wash Promatic AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Bio Wash Promatic AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bio Wash Promatic AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bio Wash Promatic AB så kan ni göra det på telefon genom 0300-71515 eller genom brev på följande adress:
Avestag. 61, 163 53, Spånga

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av utrustning för tvätterier, tillverkning och försäljning av vattenreningsverk, idka industritvätt samt därmed förenlig verksamhet ävensom bedriva båtcharteruthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bio Wash Promatic AB och det är Willesen, Dennis Gert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Danell Mul, Marie Charlotte som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Tengelin, Andreas Carl Boson som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Linér, Karl Anders Arne som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor,