Knapes VVS o Miljöteknik Aktiebolag

Hallands län

Information

Knapes VVS o Miljöteknik Aktiebolag är ett företag som finns i Kungsbacka. I Knapes VVS o Miljöteknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Knape, Bertil Roland som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Knape, Lena Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Inge Christer som är född 1968 och har titeln Revisor, KåBeA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Knapes VVS o Miljöteknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Knapes VVS o Miljöteknik Aktiebolag på telefon 0300-63990.

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter och tjänster inom VVS och miljöområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Knapes VVS o Miljöteknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Knapes VVS o Miljöteknik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Knapes VVS o Miljöteknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Knapes VVS o Miljöteknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Knapes VVS o Miljöteknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Knapes VVS o Miljöteknik Aktiebolag har 556275-9927 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.