MTU Distribution Aktiebolag

Hallands län

Information

MTU Distribution Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där MTU Distribution Aktiebolag finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. MTU Distribution Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket MTU Distribution Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. MTU Distribution Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till MTU Distribution Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kabelg. 5, 434 37, Kungsbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-35700.

Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är MTU Distribution Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

MTU Distribution Aktiebolag har idag 556281-4169 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för MTU Distribution Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med tillbehör till mobiltelefoner samt elektronisk utrustning härför, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I MTU Distribution Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Martin Olof Magnus som är född 1971 och har titeln VD, Matre, Ståle som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bakke, Roger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Martin Olof Magnus som är född 1971 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.