B. Högbergs Måleri Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns B. Högbergs Måleri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. B. Högbergs Måleri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

B. Högbergs Måleri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556283-6691.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0300-28403 alternativt besöka eller skicka post till B. Högbergs Måleri Aktiebolag på följande adress V. Strandv. 24 A, 439 92, Onsala.

B. Högbergs Måleri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I B. Högbergs Måleri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Högberg, Berth Mikael som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsmåleri, konsultation inom byggnadsinredning, fastighetsskötsel, byggnadsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.