Pegon Kungsbacka Aktiebolag

Hallands län

Information

Pegon Kungsbacka Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Pegon Kungsbacka Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansen, Karl Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjell, David Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars Gilbert som är född 1943 och har titeln Revisor, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pegon Kungsbacka Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pegon Kungsbacka Aktiebolag på telefon 0300-72400.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kökssnickerier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pegon Kungsbacka Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Pegon Kungsbacka Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Pegon Kungsbacka Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Pegon Kungsbacka Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pegon Kungsbacka Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Pegon Kungsbacka Aktiebolag har 556287-0351 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.