Hagema Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsindustri för tillverkning av industrikomponenter i me tallvarubranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hagema Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Hagema Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1988-01-14 så skapades Hagema Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hagema Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hagema Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556307-8756 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Hagema Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Hagema Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-910410 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Nyström, Cliff Vallentin -Nyström, Gunnel Evelyn Linnéa

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hagema Aktiebolag är Nyström, Cliff Vallentin som är född 1947 och har titeln VD, Nyström, Cliff Vallentin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Gunnel Evelyn Linnéa som är född 1940 och har titeln Suppleant, Andersson, Clas Ingemar som är född 1941 och har titeln Revisor, .