Kungsbacka Mät- och Reglerteknik Aktiebolag

Hallands län

Information

Kungsbacka Mät- och Reglerteknik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Kungsbacka Mät- och Reglerteknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kungsbacka Mät- och Reglerteknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kungsbacka Mät- och Reglerteknik Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1987-11-17. Men sedan 1987-01-01 så har Kungsbacka Mät- och Reglerteknik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fjärås Björkv. 3, 439 73, Fjärås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kungsbacka Mät- och Reglerteknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0300-24447.

Kungsbacka arbetar för att företag som Kungsbacka Mät- och Reglerteknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kungsbacka Mät- och Reglerteknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall driva utveckling och försäljning av styr- regler- och mätelektronik samt tillverkning och försäljning av textilvaror och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kungsbacka Mät- och Reglerteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kungsbacka Mät- och Reglerteknik Aktiebolag och det är följande personer, Samuelsson, Anders Jonny som är född 1955 och har titeln VD, Samuelsson, Anders Jonny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Karin Ingegerd Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Broman, Sven Olof Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Proverum Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kungsbacka Mät- och Reglerteknik Aktiebolag är 556309-7608.