BNT Teknik & System Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultation inom produktion. Bolaget skall vidare tillsammans med försäkringsbolag utveckla besiktningssystem och verkstadsadministrativa system med inriktning på skadehantering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BNT Teknik & System Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är BNT Teknik & System Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1987-11-30 så skapades BNT Teknik & System Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel BNT Teknik & System Aktiebolag har haft det sedan 2007-01-25.

BNT Teknik & System Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556313-3411 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är BNT Teknik & System Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med BNT Teknik & System Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0300-35980 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BNT Teknik & System Aktiebolag är Backman, Karl Roland som är född 1949 och har titeln VD, Backman, Karl Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Kerstin Barbro som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lundquist, Inga Margaretha som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .