Alwiga Aktiebolag

Hallands län

Information

556313-6273 är organisationsnummer för verksamheten Alwiga Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alwiga Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Alwiga Aktiebolag finns i.

Alwiga Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-27 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alwiga Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Alwiga Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alwiga Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Alwiga Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-936600 eller genom brev på följande adress:
Guntoftav. 157, 429 43, Särö

Bolaget skall bedriva agentur och produktion av aluminium- produkter och byggnadsverksamhet, restaurangverksamhet, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alwiga Aktiebolag och det är Trägårdh Gasparini, Diana B M som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Gasparini, John Alexander Domenico som är född 1983 och har titeln Suppleant, Skarin, Torsten Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Leman, Mabel Elise som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Västrevision Konsult Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, M Leman Bokföring o Revisions Aktiebolag som är född och har titeln Revisor