Navigare Medical Marketing Research Aktiebolag

Hallands län

Information

Navigare Medical Marketing Research Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I Navigare Medical Marketing Research Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pernodd, Yvonne Sofia Kristina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelson, Lars Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedelin Lundén, Karin Agneta som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Sundberg, Kerstin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Navigare Medical Marketing Research Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Navigare Medical Marketing Research Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet avseende marknadsplanering, marknadsföring och marknadsföring inom det medicinska området, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Navigare Medical Marketing Research Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Navigare Medical Marketing Research Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Navigare Medical Marketing Research Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Navigare Medical Marketing Research Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Navigare Medical Marketing Research Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Navigare Medical Marketing Research Aktiebolag har 556325-1809 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.