C & H Clasaeus Aktiebolag

Hallands län

Information

C & H Clasaeus Aktiebolag är ett företag som finns i Kungsbacka. I C & H Clasaeus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Clasaeus, Håkan Eriksson som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Clasaeus, Kristina Maria som är född 1945 och har titeln Suppleant, Andreasson, Kjell Erik Gerhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med C & H Clasaeus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå C & H Clasaeus Aktiebolag på telefon 031-936660.

Bolagets verksamhet är försäkringsmäkleri, ekonomisk konsultation, förmedling av finansiella instrument och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Idag är C & H Clasaeus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

C & H Clasaeus Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

C & H Clasaeus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-25 och C & H Clasaeus Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för C & H Clasaeus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

C & H Clasaeus Aktiebolag har 556327-2318 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.