Freethem AB

Hallands län

Information

Bolaget skall erbjuda tjänster inom grafisk design och formgivning, konsulttjänster inom försäljning, marknadsföring, utbildning och resor, designa och författa böcker och trycksaker samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Freethem AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Freethem AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1988-09-29 så skapades Freethem AB och företaget är har F-skattsedel Freethem AB har haft det sedan 1994-01-01.

Freethem AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556336-1616 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Freethem AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Freethem AB så går det att nå dem via telefon på 070-2980218 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Freethem AB är von Heijne, Nils Joakim Gustafson som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Keidser von Heijne, Marie Linnéa som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Eriksson, Nils Morgan som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .