Göran Wernersson Kakel Aktiebolag

Hallands län

Information

Göran Wernersson Kakel Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Göran Wernersson Kakel Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vernersson, Bernt Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Vernersson, Bernt Fredrik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Karlsson, Eva Monica som är född 1948 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Göran Wernersson Kakel Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Göran Wernersson Kakel Aktiebolag på telefon 0300-13727.

Bolaget skall sälja och montera kakel, klinker och mattor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Göran Wernersson Kakel Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Göran Wernersson Kakel Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Göran Wernersson Kakel Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Göran Wernersson Kakel Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Göran Wernersson Kakel Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Göran Wernersson Kakel Aktiebolag har 556337-6572 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.