Västergård Lantbruks Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk och därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Västergård Lantbruks Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Västergård Lantbruks Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1989-01-24 så skapades Västergård Lantbruks Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Västergård Lantbruks Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Västergård Lantbruks Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556348-0937 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Västergård Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Västergård Lantbruks Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0300-24175 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Västergård Lantbruks Aktiebolag är Börjesson, Jan Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Albertsson, Anders Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Albertsson, Folke Daniel som är född 1930 och har titeln Suppleant, Ottosson, Anita Maria som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .