Bi-Zed Consult Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Bi-Zed Consult Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. Bi-Zed Consult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Bi-Zed Consult Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556349-8798.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-932401 alternativt besöka eller skicka post till Bi-Zed Consult Aktiebolag på följande adress Ekekullsv. 19, 429 32, Kullavik.

Bi-Zed Consult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Bi-Zed Consult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Modée Brusewitz, Renée Louise som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva konsultation, service och utbildning inom företagsadministration, bedriva handel med och förvalta fastigheter, värdepapper, kontrakt och avtal, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.