Tradewell Group Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva marknadsundersökningar i syfte att öka kvalitet och lönsamhet i Näringslivet. Handla och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tradewell Group Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Tradewell Group Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1989-07-05 så skapades Tradewell Group Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tradewell Group Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tradewell Group Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556366-0249 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Tradewell Group Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Tradewell Group Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-938500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tradewell Group Aktiebolag är Asklund, Johan Fredrik som är född 1960 och har titeln VD, Asklund, Johan Fredrik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöholm, Lars Andreas som är född 1977 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .