Svefab Miljö- o Återvinningsteknik Aktiebolag

Hallands län

Information

556367-5403 är organisationsnummer för verksamheten Svefab Miljö- o Återvinningsteknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svefab Miljö- o Återvinningsteknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Svefab Miljö- o Återvinningsteknik Aktiebolag finns i.

Svefab Miljö- o Återvinningsteknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-07-26 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svefab Miljö- o Återvinningsteknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Svefab Miljö- o Återvinningsteknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svefab Miljö- o Återvinningsteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svefab Miljö- o Återvinningsteknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0300-71628 eller genom brev på följande adress:
Håkansgårdsg. 15, 434 36, Kungsbacka

Bolaget skall bedriva tillverkning, service och handel avseende återvinningsutrustning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svefab Miljö- o Återvinningsteknik Aktiebolag och det är Berntsson, Bert Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Ulla Emilia som är född 1942 och har titeln Suppleant, Jansson, Sven Olov Ragnar som är född 1949 och har titeln Revisor,