Team Training International Beate Bjelke Aktiebolag

Hallands län

Information

Team Training International Beate Bjelke Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Team Training International Beate Bjelke Aktiebolag finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Team Training International Beate Bjelke Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Team Training International Beate Bjelke Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Team Training International Beate Bjelke Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Team Training International Beate Bjelke Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Blindskärsv. 11, 439 92, Onsala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-63306.

Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Team Training International Beate Bjelke Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Team Training International Beate Bjelke Aktiebolag har idag 556388-7248 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Team Training International Beate Bjelke Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utveckling av metoder, material och know-how att användas till undervisning, konsultverksamhet, föredrag och instruktioner. Handel med material och know-how inom ovannämnda områden. Genomföra undervisning, instruktioner, föredrag och föreläsningar för verksamheter, organisationer och privatpersoner samt äga och förvalta fast och lös egendom.

I Team Training International Beate Bjelke Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bjelke, Inger Beate som är född 1953 och har titeln VD, Bjelke, Inger Beate som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sämgård, Margareta Ing-Charlott som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hellstrand, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Hellstrands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorEMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .