B & P Olofssons Busstrafik Aktiebolag

Hallands län

Information

B & P Olofssons Busstrafik Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där B & P Olofssons Busstrafik Aktiebolag finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. B & P Olofssons Busstrafik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket B & P Olofssons Busstrafik Aktiebolag har haft sedan 2002-10-25. B & P Olofssons Busstrafik Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till B & P Olofssons Busstrafik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klovstensv. 15, 434 39, Kungsbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-568060.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är B & P Olofssons Busstrafik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

B & P Olofssons Busstrafik Aktiebolag har idag 556394-0146 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för B & P Olofssons Busstrafik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva person- och godsbefordran med buss, resebyrå samt därmed förenlig verksamhet.

I B & P Olofssons Busstrafik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Magnusson, Sten Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Anita Dagmar Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Åkerlind, Lars Jonas som är född 1967 och har titeln Revisor, Åkerlinds Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .