Brorströms Service Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Brorströms Service Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. Brorströms Service Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Brorströms Service Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556396-1209.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-936310 alternativt besöka eller skicka post till Brorströms Service Aktiebolag på följande adress Furubergsv. 1 B, 429 41, Särö.

Brorströms Service Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Brorströms Service Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Brorström, Kerstin Ingeborg som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva service och reparation av motorfordon, cyklar och trädgårdsredskap. Försäljning och montering av däck, uthyrning av personal, verktyg, maskiner och fordon. Försäljning, tillverkning, service och installation av datorer och nätverk samt därmed förenlig verksamhet.