Carlsson & Börjesson Bygg Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Carlsson & Börjesson Bygg Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Carlsson & Börjesson Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Carlsson & Börjesson Bygg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Carlsson & Börjesson Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-03. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Carlsson & Börjesson Bygg Aktiebolag ska trivas.

Carlsson & Börjesson Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka byggnadsentreprenad samt handel med och förvaltning av fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carlsson & Börjesson Bygg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Carlsson & Börjesson Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Carlsson & Börjesson Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8729947.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Börjesson, Lars Gunnar -Carlsson, Hans Rune.

De som är på något sätt har med Carlsson & Börjesson Bygg Aktiebolag är Börjesson, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Hans Rune som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahl Börjesson, Gunilla Eleonore som är född 1958 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .

Carlsson & Börjesson Bygg Aktiebolag har 556404-5937 som sitt organisationsnummer.