Anders Davidsson Gräv Aktiebolag

Hallands län

Information

556407-7369 är organisationsnummer för verksamheten Anders Davidsson Gräv Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Davidsson Gräv Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Anders Davidsson Gräv Aktiebolag finns i.

Anders Davidsson Gräv Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-15 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Davidsson Gräv Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Anders Davidsson Gräv Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders Davidsson Gräv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Anders Davidsson Gräv Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0300-541290 eller genom brev på följande adress:
Gressela G. v. 39, 439 74, Fjärås

Bolaget skall grävmaskinsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Davidsson Gräv Aktiebolag och det är Davidsson, Sven Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Ella Ann-Helen som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ottosson, Anita Maria som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,