Modacta Aktiebolag

Hallands län

Information

556412-0565 är organisationsnummer för företaget Modacta Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Modacta Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Modacta Aktiebolag finns i.

Modacta Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-02-04 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Modacta Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-16.

Modacta Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Modacta Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Modacta Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-9252803 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial, kök och badrums- inredningar, badrumsartiklar, bubbelpooler, trävaror, keramik, livsmedel och blommor. Projektera, utveckla, äga, bygga, förvalta fastigheter, fastighetsservice. Äga och förvalta aktier.

Det finns olika personer som har en koppling med Modacta Aktiebolag och det är Larsson, Philip Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sven Filip som är född 1946 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,