Newmen Breed Aktiebolag

Hallands län

Information

Newmen Breed Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I Newmen Breed Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Bo Evert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rimark Jakobsson, Birgitta Eva M som är född 1957 och har titeln Suppleant, Elmgren-Warberg, Stefan Olof C som är född 1972 och har titeln Revisor, Hofréus, Sven Patric som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Newmen Breed Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Newmen Breed Aktiebolag på telefon 0300-24483.

Bolaget skall bedriva hästuppfödning, travhästar, jordbruk, import av häst- och fritidsartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Newmen Breed Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Newmen Breed Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Newmen Breed Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Newmen Breed Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Newmen Breed Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Newmen Breed Aktiebolag har 556415-8797 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.