Frillesås Båt och Motor Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med båtar och tillbehör. Bolaget skall vidare förvalta fast och lös egendom samt aktier och med de nu ovan alla angivna uppgifterna förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Frillesås Båt och Motor Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Frillesås Båt och Motor Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1991-01-14 så skapades Frillesås Båt och Motor Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556416-9505 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Frillesås Båt och Motor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Frillesås Båt och Motor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0340-653600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Frillesås Båt och Motor Aktiebolag är Lindberg, Bo Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Britt Elisabeth som är född 1946 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Bengt Svante Håkan som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .