Elevation AB

Hallands län

Information

556417-7409 är organisationsnummer för bolaget Elevation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elevation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Elevation AB finns i.

Elevation AB har varit registrerat sedan 1991-03-06 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elevation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-11.

Elevation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elevation AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Jerkström Skörvald, Anna Maria -Skörvald, Knut Martin

Vill ni komma i kontakt med Elevation AB så kan ni göra det på telefon genom 031-203880 eller genom brev på följande adress:
Skörvalla Backe 24, 429 41, Särö

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet, handel, drift och utveckling inom områdena ekonomi, fastigheter (förvaltning, värdering, fastighetsekonomi, förmedling byggprojektledning samt tillhörande verksamheter) värdepappershandel, konst- och antikvitetshandel, hästhandel, hästavel, hästutveckling, livs- medelsreklam, catering, provköksverksamhet, fritidsartiklar, heminredning, köksartiklar, livsmedel,internet, wirelss,PDA,informationsteknik, bredband, hårdvara samt infrastruktur rörande nät och kopplingar, restaurang, hotell, reklam (inkl distribution),marknadsföring, publicistisk verksamhet, tidningar, tv, itv samt webtv, båt och fartygscharter, teknisk utveckling , inom fordonsindustrin, motorsport, teknisk utveckling inom marinteknologi, båtsport, inkassoverksamhet, utveckling av mjukvara, förvaltning av ekonomiska instrument, kameral verksamhet, utbildning och agenturverksamhet i Sverige för utländska produkter kopplade till ovanstående verksamheter samt därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Elevation AB och det är Skörvald, Knut Martin som är född 1969 och har titeln VD, Skörvald, Knut Martin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jerkström Skörvald, Anna Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hallberg, Hans Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,