SANDÖ RÖR Aktiebolag

Hallands län

Information

SANDÖ RÖR Aktiebolag är ett företag som finns i Kungsbacka. I SANDÖ RÖR Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hildingh, Nils Martin som är född 1975 och har titeln VD, Hildingh, Nils Martin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hildingh, Clas Alle som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hildingh, Ingrid Cathrine som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hildingh, Per Kristofer som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundquist, Inga Margaretha som är född 1959 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SANDÖ RÖR Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SANDÖ RÖR Aktiebolag på telefon 0300-20607.

Bolaget skall bedriva rörinstallation och försäljning av rör jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är SANDÖ RÖR Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SANDÖ RÖR Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SANDÖ RÖR Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SANDÖ RÖR Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SANDÖ RÖR Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

SANDÖ RÖR Aktiebolag har 556417-9488 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.