Tjod Aktiebolag

Hallands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är ekonomisk konsultation och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tjod Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Tjod Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1991-02-21 så skapades Tjod Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Tjod Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556419-6920 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsbacka.

Just nu är Tjod Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Tjod Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0300-39150 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tjod Aktiebolag är Lundin, Peter Orvar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenhoff, Hans Lennart som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andreasson, Kjell Erik Gerhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .