Stall Agnsjödal Aktiebolag

Hallands län

Information

Stall Agnsjödal Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Stall Agnsjödal Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stall Agnsjödal Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Stall Agnsjödal Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-05-24. Men sedan 1998-01-01 så har Stall Agnsjödal Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kråketorpsg. 20, 431 53, Mölndal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stall Agnsjödal Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7063499.

Kungsbacka arbetar för att företag som Stall Agnsjödal Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stall Agnsjödal Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av hästboxar, försäljning av kontorsmaskiner samt konsultverksamhet i tekobranschen, konsultverksamhet inom byggverksamhet, fastigheter och entreprenad, fastighets- förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stall Agnsjödal Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stall Agnsjödal Aktiebolag och det är följande personer, Tholin, Jan Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Tholin, Lise-Lott Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stall Agnsjödal Aktiebolag är 556426-7739.