Göran Adolfsson Bygg & Inredning Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolagets verksamhet skall bestå av fastighetsreparation och inredningsmontering jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Göran Adolfsson Bygg & Inredning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Göran Adolfsson Bygg & Inredning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1991-06-03 så skapades Göran Adolfsson Bygg & Inredning Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Göran Adolfsson Bygg & Inredning Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Göran Adolfsson Bygg & Inredning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556426-8224 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Göran Adolfsson Bygg & Inredning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Göran Adolfsson Bygg & Inredning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0300-21398 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Göran Adolfsson Bygg & Inredning Aktiebolag är Adolfsson, Kent Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Ingun Monica som är född 1944 och har titeln Suppleant, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln Revisor, Konrev, Konsultation och Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .