Affären Michael Nyhlén Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Affären Michael Nyhlén Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Affären Michael Nyhlén Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Affären Michael Nyhlén Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Affären Michael Nyhlén Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-09-18. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Affären Michael Nyhlén Aktiebolag ska trivas.

I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Affären Michael Nyhlén Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Affären Michael Nyhlén Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Affären Michael Nyhlén Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-14458.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Affären Michael Nyhlén Aktiebolag är Nylén, John Hardy Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekfeldt, Hellen Katarina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson Längvik, Ulf Greger som är född 1964 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Affären Michael Nyhlén Aktiebolag har 556432-1650 som sitt organisationsnummer.