Jochum Löfgren Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall driva konsultativ verksamhet inom områdena marknadsföring, marknadsanalyser, reklam samt härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jochum Löfgren Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Jochum Löfgren Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1992-01-15 så skapades Jochum Löfgren Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Jochum Löfgren Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Jochum Löfgren Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556439-6603 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsbacka.

Just nu är Jochum Löfgren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Jochum Löfgren Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0300-39197 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jochum Löfgren Aktiebolag är Löfgren, Staffan Olof Jochum som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Belfrage, Hans Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .