Kungstornet El AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet och försäljning av elartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kungstornet El AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Kungstornet El AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1992-01-10 så skapades Kungstornet El AB och företaget är har F-skattsedel Kungstornet El AB har haft det sedan 1994-01-01.

Kungstornet El AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556441-4257 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Kungstornet El AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Kungstornet El AB så går det att nå dem via telefon på 0300-29300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kungstornet El AB är Appelgren, Lars Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Appelgren, Björn Christian som är född 1978 och har titeln Suppleant, Malmros, Erik Christer som är född 1946 och har titeln Revisor, Bengtsson & Malmros Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .