Lisa Cassels Kungsgatan Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Lisa Cassels Kungsgatan Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Lisa Cassels Kungsgatan Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lisa Cassels Kungsgatan Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Lisa Cassels Kungsgatan Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-01-28. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där företaget finns i jobbar för att företag som Lisa Cassels Kungsgatan Aktiebolag ska trivas.

I Kungsbacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka försäljning av kappor och pälsar i parti och minut, äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lisa Cassels Kungsgatan Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Lisa Cassels Kungsgatan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Lisa Cassels Kungsgatan Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-133680.

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -Janowsky, Jonas Magnus Simon -Janowsky, Mikael Magnus Peter.

De som är på något sätt har med Lisa Cassels Kungsgatan Aktiebolag är Janowsky, Gustav Mogens som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Janowsky, Ellen Anna Elisabeth som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Janowsky, Jonas Magnus Simon som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Janowsky, Mikael Magnus Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosell, Anna May Elisabeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bertil som är född 1944 och har titeln RevisorSchultz, Paul Hans-Olof som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Lisa Cassels Kungsgatan Aktiebolag har 556442-4835 som sitt organisationsnummer.