Torslanda Invest & Konsult AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och ekonomisk rådgivning, handel med värdepapper, förvaltning av lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Torslanda Invest & Konsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Torslanda Invest & Konsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 1992-03-24 så skapades Torslanda Invest & Konsult AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Torslanda Invest & Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556444-1128 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Torslanda Invest & Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Torslanda Invest & Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 031-926580 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Torslanda Invest & Konsult AB är Eklund, Stig Lars Göran som är född 1942 och har titeln VD, Eklund, Stig Lars Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Ulla Kristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lengholt, Anne Kerstin Elisabet som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .