P Wehlin International Aktiebolag

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Aktiebolag som heter P Wehlin International Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar P Wehlin International Aktiebolag i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

P Wehlin International Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1992-03-23 så har P Wehlin International Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är P Wehlin International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med P Wehlin International Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Asplyckev. 22, 429 31, Kullavik. Vi ni istället prata med P Wehlin International Aktiebolag så kan ni göra det på 031-911450.

Bolaget skall äga, bedriva konsultverksamhet samt handel, import och export av dataprodukter, organisations- och personalutveckling och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wehlin, Per Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Marianne Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -Wehlin, Per Anders -Åberg, Marianne Elisabeth .

P Wehlin International Aktiebolag har 556445-6878 som sitt organisationsnummer.