Isolda Aktiebolag

Hallands län

Information

Isolda Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Isolda Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellström, Alexander som är född 1972 och har titeln VD, Hellström, Alexander som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Osvald, Gunnar Henrik Jakob som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Byström, Per Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Härneman, Anders Lars Helge som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorLandén, Staffan Olle Edvin som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Isolda Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Isolda Aktiebolag på telefon 0300-51550.

Bolaget skall bedriva handel med kontorsmaskiner och kontorstillbehör och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Idag är Isolda Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Isolda Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Isolda Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Isolda Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Isolda Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Osvald, Gunnar Henrik Jakob Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Isolda Aktiebolag har 556445-6928 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.