Mikael Neuman Aktiebolag

Hallands län

Information

Mikael Neuman Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Mikael Neuman Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mikael Neuman Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Mikael Neuman Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1992-06-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gillviksv. 15, 429 33, Kullavik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mikael Neuman Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7730511.

Kungsbacka arbetar för att bolag som Mikael Neuman Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mikael Neuman Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik, tandtekniskt laboratorium, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mikael Neuman Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Neuman, Anna Ilianna -Neuman, Björn Mikael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mikael Neuman Aktiebolag och det är följande personer, Neuman, Björn Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Maria Helen som är född 1969 och har titeln Suppleant, Neuman, Anna Ilianna som är född 1970 och har titeln Suppleant, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mikael Neuman Aktiebolag är 556449-3749.